Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout 3: Takedown

Xbox
Burnout 3: Takedown
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    16 september 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    387
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 17/05 -05 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en kille/tjej som ska ta sig an Usa, Europa och Asiens gator genom att köra väldigt fort genom städer och små samhällen mot andra som man ska försöka preja av banan för att få lustgas till bilen, då går det lite fortare. Det finns tre lägen på singel player vägkappning då ska man bara preja andra bilar av banan som möjligt, race ja då ska du köra mot andra som vilket race som helst fast man kan även här preja andra och sist men inte minst så ska man orsaka en jättekrock (ju mer skada på bilarna ju mer poäng får du). På multiplayer så finns det lagkrock då ska minst två spelare krocka så många bilar som möjligt då kan man planera hur man ska krocka, race som vanligt, vägkapning då ska man preja varandra av banan (först till tio vinner) och träning typ då du bara kan köra som du vill.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelat är fantasktisk bra inte det bästa jag spelat men väldigt bra. Man har ett bra urval av bilar i olika klasser, min personliga favorit är muskelbils-klassen med deras härliga motorljud. Urvalet av banor är också högt men en del är ganska svåra så om man ska börja med en bana så välj någon av dom i usa för dom är lite lättare.

Betyg till spelet
Grafiken är det inget störe fel på förutom att jag tycker det ändå finns en del saker som kunde ha blivit bättre som t.ex. bilanas utseende för det är lite fyrkantigt.
Spelkänslan är på topp man känner precis när man blir prejad (en lite speciell upplevelse med ratt).
Ljudet är i absolut värdsklass med muskelbilarnas så härliga motorljud att det blir en klar tia, det är inget fel på motorljudet på dom andra bilarna bara det att muskelbilar låter så gött innanför huven. När jag säger att ljudet är i värdsklass så menar jag verkligen det man hör när bilen får en repa och hur metall mot metall låter och du skulle bara vet hur fint det låter när bilen glider på taket, precis som på riktigt.
Hållbarheten är jättebra men man tröttnar på att spela ensam efter att tag så man spelar hellre två player det ger en lite större upplevelse.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10