Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBatman Begins

Xbox
Batman Begins
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 juni 2005
 • Utvecklare
  EA Games, WBIE, Eurocom Ent.
 • Antal ägare
  70
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 9.3

Speltest av dampen

Inskickad av dampen den 17/06 -06 23:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Bruse Waynes föräldrar blev dödade av en mödare när de gick
ut efter en föreställning. Några år senare åker han till ninja läger för att lära sig att bli en krigare. Han får uppdrag att döda en mödare men han godtar ej utmanigen och tänder eld på ninjalägret. Han flyr där ifrån och skapar BATMAN. Den som alla fruktar.

Vad jag tycker om spelet
Det är bra gjort och jag gillar spelkänslan när man smyger.
Grafiken är bra gjord. Mantlens rörelser är bra. Som till exempel när man klätrar hänger den, när man faller är den i luften. Ljudet är bra för man hör vad skurkarna säjer och om man slår sönder nåt blir de rädda och tappar allt de håller i. Då passar man på att anfalla.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra på mantlen som jag sa tidigare och närman ser rörelsena när någon flyr. Det är också coolt när vissa människor ser Batman som en djävul. Spelkänslan är också väldigt bra men det är inte riktigt så bra så man nästan tror man är i spelet.
Ljudet är bra för när man slår nåt hör man dem säga till exempel "hörde ni". Hållbarheten är bra och det beror lite på var man är på spelet ett ställe jag tycker man hållbarheten minskar är när man ska fly från SWAT styrkorna som fins i nästan alla rum.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9