Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Simpsons Game

PSP
The Simpsons Game
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  9 november 2007
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  31
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 7.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/03 -08 18:44

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel får Familjen Simpson reda på att dem har superkrafter. När Lisa får reda på att Bart har superkrafter frågar hon direkt var han fick tag på dem. Staden blir invaderad av aliens och the Simpsons behöver stärka sina superkrafter. Då går Bart och Lisa till the cheatrix för att söka hjälp hos professor Frink. Oturligtvis blir professor Frink kidnappad av Donkey Kong. Då försöker Bart och Lisa att rädda honom... Man får uppgraderingar, vapen och spelet blir gradvis svårare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var jättekul. Om man tröttnat när man klarat alla banor tycker jag att man ska försöka samla alla kapsyler och olika kuponger som är utsprida över alla banor. Sen kan man också hitta så kallade clichés. Comic book guy kommer då att visas. Han är sarkastisk och säger något som är typiskt för spel. Om man lyckas med det, plus att man klarar banan under tidspress utan att dö någon gång så har man klarat banan till 100 %. Det som är bra med spelet är att det tar lång tid att klara hela spelet till 100 %. Då tröttnar man inte lika lätt. Det är också kul att mycket i spelet handlar om att alla i the Simpsons vet att dem är i ett spel och dem kan träffa deras egna skapare.

Betyg till spelet
Jag gav Grafiken en 4 för att det är få detaljer och man får ont i huvudet om man spelar för länge. Fast samtidigt så är det svårt att göra det bättre när det redan är tecknat i serien. Spelkänslan gav jag en 8 för att det inte är något fel eller något som gör att det inte är bra spelkänsla i spelet. Fast det kan fort farande bli bättre. Ljudet gav jag en 9 för att det kan knappt bli bättre ljud än det är. Fast det beror på om man har några dåliga hörlurar eller inte. Hållbarheten gav jag en 7 för att hållbarheten är bra och mitt har inte gått sönder.

Totalbetyg: 7 Ljud: 9 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8