Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

PSP
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  7 juli 2006
 • Utvecklare
  Griptonite Games
 • Antal ägare
  21
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.5

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 06/12 -08 12:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Huvudpersonerna: Jack, Will, Elisabeth och såklart mannen som härskar på de sju haven: Davy Jones!

Davy Jones var en gång en man som flydde med sitt livs kärlek ut till havs! När hon en dag försvann så skar han ut sitt hjärta och lade det i en låda! Han blev då odödlig och fick ett skepp som kallades "The Flying Dutchman". På svenska är det "Den flygande holländaren". När han hade skurit ut sitt hjärta blev han en bläckfisk som var dömd att segla på de sju haven tills någon dödade honom och det enda sättet att döda honom var att sticka en kniv genom hans hjärta.

I detta spel kan man göra det mesta. Du kan köra extra uppdrag efter att du har klarat av spelet. Det är ett "tredje persons spel". Vilket betyder att man ser gubben man spelar med istället för att bara se händerna som man gör i till exempel Counter - Strike.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är jätteroligt! Däremot så kan man inte spela det så länge innan man tröttnar. Det är också mycket svårt att spela det här spelet! Ärligt talat så har jag fortfarande inte klarat det. Detta kan bero på uppehåll eftersom det inte är så roligt! Banorna växlar väldigt mycket och det är nog det man tröttnar på..

+ Det som är plus här är väl grafiken, spelkänslan och ljudet!

- Minus däremot så finns det inte särskilt mycket. Det enda är hållbarheten som jag är lite besviken på!

Men det här spelet kan man verkligen rekommendera! Det rekommenderas av mig för alla som gillar Fantasy/Fiction, Pirates of the Caribbean och såklart spännande banor med mycket omväxling!

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är inte det bästa men ganska bra måste man väl ändå säga att det är.. När man är i fängelset på första banan så är det väldigt bra grafik. Det ser verkligt ut. Men på vissa andra ställen är den inte lika bra och därför ger jag grafiken en stark 8!

Spelkänslan i det här spelet är också mycket, mycket bra! Det är steget bättre än grafiken men inte så mycket bättre. Det känns ganska verkligt när man springer runt. På vissa banor så kan du till och med känna att det är du som springer runt och slåss! Därför får spelkänslan en klar 10!

Ljudet kan man väl inte säga att är det bästa men det är absolut inte det sämsta heller! Ljudet passar oftast till omgivningen men inte alltid.. När det är spännande så kommer ett mystiskt ljud och när det blir "fartfyllt" kommer ett snabbt ljud som får adrenalinet att pumpa! Därför så får ljudet en 9. Men en mycket stark 9!

Hållbarheten däremot är ganska "kass". Du kan spela i typ en vecka och sedan så vill du inte mer! Fast efter ett tag så blir du sugen igen och då så kan du spela ett tag igen! Den egenskapen är det enda som att hållbarheten får en 7..

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10