Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

PSP
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.2

Speltest av Henrix

Inskickad av Henrix den 08/05 -06 16:56

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA '06

Nytt år och nytt år för fotboll.
Fifa 06 ger dig fotboll som inget annat tv-spel har gjort.
I Fifa 06 psp versionen fast den här versionen finns i dom mesta hand hållna konsoller så kan man spela fotboll mitt sitt favorit lag och möta laget man hatar mest eller dom man hatar mindre.
spelsätten i Fifa 06 är play now när du bara tar det lag du vill vara och möta något annat lag.
Sen finns det det nya minispelet i fifa nämligen att man ska ha bollen uppe i luften så länge du kan utan att tappa den.
Sen finns det säsong där du ska ta ditt favorit lag upp till toppen av säsongen och så finns det tunerings läge där du ska kämpa med ditt lag om pokalen.
Sen finns det challange mode där det finns utmaningar där man kan se om du kan klara att vinna med några mål när du ligger under och då kan du inte välja lag själv utan du måste vara dom lagen som dom valt och om du vinner en utmaning får du poäng som du kan använda i Fifa shoppen i spelet.
Sen finns det My Fifa 06 där du kan ändra massa saker som att någon har bytt liga då kan du ändra det i spelet också eller kolla på musik videos eller bara lyssna och ställa in vilka låtar du vill eller inte vill höra.
Sen kan du ju också kolla på videos till dom andra ea sports spelen till psp och så kan du läsa alla tipsen om hur du ska göra i Fifa 06.
När du spelar fotboll är du som en riktig manager för laget för du kan byta ut spelare och så kan du lägga upp taktiken.
I Fifa 06 kan du också möta vänner och då måste dom också ha Fifa 06 och du kan spela upp till 4 styckna eller varför inte spela online genom ditt trådlösa bredband.
Fifa 06 är gjort av EA sports.


Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Fifa 06 är det bästa fotbolls spelet som släppts till alla konsoller för grafiken är så verklig och så är det så bra fotboll.
Varför jag tycker Fifa 06 är så bra är för alla spelsätten som säsong tunering osv..
Fifa 06 ger mycket realistisk fotboll också att det nästan ser verkligt ut och därför gör det till att Fifa 06 är mitt favorit spel just nu.

Betyg till spelet
Grafik gav jag en 9:a för att det är en grym grafik på fotbolls spelarna men inte på publiken.

Spelkänsla gav jag en 10:a för att det är så många spelsätt och därför är det en underbar spel känsla när man spelar Fifa 06.

Ljud gav jag en 10:a för att musiken är så bra och att publikens hejar rop låter så bra och det är det som gör spelet så verkligt.

Hållabrhet gav jag en 10:a för att Fifa 06 är det bästa spelet tycker jag för att det är roligt tillsamans och det är roligt själv.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10