Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Arthur and the Minimoys

PSP
Arthur and the Minimoys
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    16 februari 2007
  • Utvecklare
    Etranges Libellules
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.3

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 02/07 -07 15:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Luc Besson är en kille med bra fantasi han har gjort Boken Arthur and the minimoys och nu har spelet kommit ut till PSP.
Arthurs farfar försvann för länge sen för att han var ute på en värdefull skatt. Nu ska de sälja farfars hus och Arthur vill hitta den värdefulla skatten för att rädda huset. Genom ett teleskop hamnar han i minimojernas land som är väldigt litet. Arthur förvandlades till en MiniMoys och där stöter han på Bétaméche och Selenia. Alla dom tre blir snabbt vänner och följer efter varrandra. Spelet innehåller action och äventyr fast mest äventyr. Spelet handlar då om att dom tre vännerna ska sammarbeta och alla dom tre kan har en egen egenskap som dom måste använda alla tre för att klara vissa grejer. Man kan vara alla dom tre karaktärerna.
Men ibland så händer det att dom tre inte kan följa varrandra längre.

Vad jag tycker om spelet
Jag har faktist spelat Arthur and the minimoys på Playstation 2 men på Playstation Portable är det mycket bättre tycker jag.
Spelet har bra humor och är inte fantasilös som några andra spel brukar vara, utan detta spel har mycket fantasi och äventyr i sig. Jag gillar alla tre karaktärerna. Det är en väldigt bra grej i spelet och det är ju att det är svenskt text så sjuåringar behöver läsa istället för att lära sig engelska.

Betyg till spelet
Grafiken är sådär inte det bästa man sätt men det duger nog.
Men såklart att den kan förbättras väldigt mycket en sjua.
Spelkänslan är väldigt bra den när man missar nåt går man tillbacks i spelet och börjar om så det tar ett tag också tills man klarar det men jag kommer ändå in i spelet väldigt lätt det gör jag på alla spelen en nia.
Ljudet får en sjua det är sådär ibland är den bra ibland inte det varierar.
Hållbarheten får en tia det tar ett tag tills man klarar spelet och det gillar jag det ska ta långt tid att klara det

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9