Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Warhawk

Playstation 3
Warhawk
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 september 2007
  • Utvecklare
    Incognito Studios
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.3

Speltest av kirre97

Inskickad av kirre97 den 16/11 -09 19:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett stort krig mellan två folk. Man ska vara med i kriget och man kan gå, flyga med ett flygplan som heter Warhawk och köra i tanks eller bilar med en kulspruta på toppen. Spelet är framtidsbaserat. Planet har kulspruta (KP) och andra vapen som man plockar upp lite överallt. Spelet är ganska likt Halo.

Det finns vapen lite överallt. De olika vapnen är rocket launcher, sniper, kulspruta, pistol, kniv, skiftnyckel, minor, biologiskt fält (helar dig) och en kikare att göra luftattacker med, alltså släppa bomber från himlen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt bra. Bilden är perfekt, så jag sätter tio i grafik. Frame-raten är också bra, i alla fall på HDMI. Det blir lite sämre med komponentkabel. Spelkänslan är väldigt bra. Man fastnar i spelet efter några minuters spelande, men den är inte perfekt, så jag sätter en nia. Ljudet är lika bra som grafiken, men de som pratar med mic är inte alltid så tydliga, som är ett minus, där sätter jag en till nia. Hållbarheten är bra, där sätter jag en 9, för man tröttnar efter ett tag. Jag tycker spelet är ganska likt Halo, men det är ännu bättre!

Betyg till spelet
Jag satte en tia på grafik för att den var bra. Man ser minsta lilla detalj, men den är inte lika bra på komponentkabel, som sagt och frame-raten blir sämre då också, men den grafiken överlever man.

Spelkänslan är som sagt nästan perfekt. Ljudet är också bra, men det blir bara en nia, för att mikrofonljudet är dåligt. Hållbarheten är välldigt bra, men blir bättre om man köper boosterpaketen med nya banor och fordon!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9