Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

Playstation 3
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Mars 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 9.7

Speltest av tuneblazter

Inskickad av tuneblazter den 06/04 -08 16:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Rainbow Six Vegas 2 är ett otroligt first person shooter spel. Grym grafik och extrem inlevelse, gör att många spelare kommer att bli nöjda.

Spelet handlar om att man ska rensa Las Vegas på alla Terrorister och förgöra hotet en gång för alla! Med hjälp av 2 stycken andra soldater och ett extremt stort vapen urval, blir det hela ännu mera roligt.

När man har terrorister överallt omkring sig och man hör hur ens soldater blir träffade av fiendernas harmlösa vapen, måste man ändå tänka på att skjuta dom med stil. T.ex. ett "Headshot" ger 1 extra xp, och med hjälp av sina xp kan man stiga i graderna, från "private second class" ända upp till "elite".

Det finns ett antal sätt att tjäna extra xp på, bl.a. att skjuta fiender på långt håll och nära håll, att skjuta fiender med sköld och använda handgranater är också sätt att tjäna extra xp på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Rainbow Six Vegas 2 är ett av dom roligaste fps spelen som gjorts. Jag tycker absolut att det kan mäta sig med andra stora titlar, såsom Call Of Duty 4 Modern Warfare.

En sak jag gillar extra mycket är att man kan ändra nästan allting på sin gubbe. Allt från hans kläder, till hans armour och vapen. Man kan till och med ändra vad man har för något tillbehör till vapnet, t.ex kan man ju ha extra bra sikte, ännu mera ammo i magasinet eller varför inte lasersikte?

Ytterligare en sak jag tycker om extra mycket är "hide and shoot" funktionen. Man kan t.ex. gömma sig bakom en soffa eller vägg, och samtidigt räcka upp vapnet och skjuta ner sina fiender.

Betyg till spelet
Jag kan nästan inte komma på något dåligt med det här spelet. Det enda som är lite dåligt är att om man t.ex. gör ett "headshot" och skjuter någon som står långt bort på samma person, då får man bara 1 extra xp när man rent tekniskt sett ska ha 2. Det är det enda argumentet jag har för att det inte blir en klockren 10!

Annars så funkar allt annat och det är jätteskoj. En sak som är extrem är hållbarheten, man kan verkligen nöta, nöta och nöta lite till, utan att man tröttnar. Det är en av sakerna jag verkligen älskar med det här spelet.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8