Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Darkness

Playstation 3
The Darkness
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 juni 2007
  • Utvecklare
    2K Games, Starbreeze
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 7.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/03 -08 17:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Du vaknar upp i baksätet på en taxi som åker i fullfart genom en tunnel. Efter lite snack med killarna framför förstår du att du heter Jackie. Du är en yrkesmördare som jobbar åt "uncle Paulie". När du fyller 21 får du på något sätt krafter av något som kallas The darkness. Genom spelet får du veta mer om krafterna och hur du kontrollerar de. Du får gå runt fritt i New Yorks undre värld och du kan ofta hitta olika uppdrag att göra i tunnelbanan. Det är mycket "slakta människor" i spelet men det är otroligt kul!! när du spelat igenom det en gång kommer du vilja börja om direkt! Multiplayer delen av spelet är bra men man får ingen Wow-känsla av det, det tar ganska lång tid att hitta ett rum som det finns några spelare i men när man väl gör det är det kul!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är riktigt snyggt gjort och det är snygga miljöer och ljudet är skapligt. Jag satt som fast vid spelet i flera timmar, man kan bara inte sluta spela det! Känslan är riktigt skön och man lever sig verkligen in i Jackie. Det finns massor med adviserments som man kan ta sig an under spelets gång om man vill och när du väl klarat spelet så sparas det vilka adviserment du fått.

Betyg till spelet
Grafik: grafiken är väldigt snygg den är inte överdriven men riktigt snygg ändå.
Ljud: Ljudet är bra, det är inte heller överdrivet bra men du kan höra folk som pratar på håll och det gör det lättare att veta vart fienderna är.
Spelkänsla: Spelkänslan är bra du kan verkligen leva dig in i Jackie, till exempel när man är hemma hos flickvännen Jenny kan du sätta dig i soffan och prata med henne eller bara sitta och hålla om henne.
Hållbarhet: Jag tycker spelet håller ganska länge, man kan fastna på de konstigaste ställena ibland men sedan kan man snabbt ta sig vidare. Jag skulle säga att man kan spela det hära spelet flera gånger om!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8