Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spider-Man 3

Playstation 3
Spider-Man 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 maj 2007
  • Utvecklare
    Treyarch
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/10 -09 16:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Peter Parker är Spider-Man igen och i Spider-Man 3 får man komma tillbaka till filmen, kan man säga. Flint Marko, en vanlig brottsling, har rymt från fängelset och sedan förvandlas han till sandman bara för han får ett gruskorn in under nageln in i kroppen, men se upp för snart får du möta honom!

Möt Peters bästa vän Harry Osborne och kämpa för att besegra honom och Venom som egentligen heter Eddie Brock och jobbar för Daily Buggle. Man möter inte bara dom i spelet, utan man får också kämpa mot ödlor nya gäng som har kommit till New York. Man kan också göra lite extra uppdrag åt Robbie som jobbar på Daily Buggle och för han ska du ta kort på olika saker eller bara ta sig en svingtur i New York och visa att du är en superhjälte som ska rädda staden från brottsligheterna!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att skaparna har gjort ett fantastiskt jobb, allt är sig likt som i filmen, till exempel Daily Buggle där Peter tar kort åt sin tjuriga chef som alltid gnäller. Man ser hur skaparna har arbetat noga på PS3-versionen, för om man tittar på Spider-Man 3 på PS2-versionen så är det mer tecknat och det är fult. Nu är allt så verkligt folket på gatan eller bara bilarna och fina New York. Det är roligt att bara svinga sig i staden och göra extra uppdrag och det är kul att det finns fiender som bråkar på gatorna som man får sätta stopp för. Ett fantastiskt jobb med spelet på PS3.

Betyg till spelet
Grafiken i Spider-Man 3 är helt fantastiskt bra gjort. Skyskraporna, folket och bilarna är mycket bra gjort. Miljön i spelet är fin, så jag ger en tia.

Spelkänslan i spelet är bra gjort om det är mycket svårt ibland känns det som man är Spider-Man själv när man besegrar fiender efter fiender, en solklar tia.

Ljudet är bra man hör när man slår fienderna och Peter säger olika saker en tia ger jag.

Hållbarheten räcker länge det finns ungefär 42 uppdrag i spelet och ännu har jag inte klarat spelet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10