Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Evolution Soccer 2010

Playstation 3
Pro Evolution Soccer 2010
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    23 oktober 2009
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.1 8

Speltest av anthon

Inskickad av anthon den 28/07 -10 13:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro Evolution Soccer 2010 är det nionde spelet i PES -seriens historia och det handlar ju självklart om fotboll. Här kan man lira i olika ligor (Franska, Italienska och Holländska ligan är fullt licensierade och dom flesta spanska lag i La Liga). Vill man ha lite mera djup i det hela så kan man - som vanligt - spela Master League och ta hand om sponsorer, värva spelare m.m.

Vad jag tycker om spelet
Det är ingen slump att ingen har skrivit någon recension om PES 2010 här på Fuska.nu. Ända sedan generationsskiftet av konsoler så har FIFA varit den stora vinnaren och Pro Evolution Soccer har fått vänja sig vid att ligga på plats nummer två i listan.. fram tills nu! Enligt mig så är detta nämligen det bästa PES-spelet på länge! Otroligt fräsch grafik, spelare som ser otroligt verkliga ut, förbättrad Master League (det har varit likadant sedan typ PES 4) det enda som brister är animationerna, där är FIFA ganska långt före. Något som däremot FIFA är långt efter PES med, är bollfysiken. Bollen har en tyngd som fifa inte ens är i närheten av. Inget mål är det andra likt.

Betyg till spelet
Grafik: Som sagt, otroligt fräsch grafik där Konami verkligen har jobbat på hur ljuset faller på spelarna och planen. Spelarna är ibland skrämmande lika originalet.

Spelkänsla: Man måste verkligen spela konservativt i PES 2010. Bredda spelet för att komma runt på kanten och slå inlägg, och ja, det känns varierande till skillnad från FIFA där i princip alla matcher är likadana.

Ljud: Konami har lyckats få till lite licensierad musik för en gångs skull och det är ifrån hyfsat kända band. Men nåt som de däremot verkligen inte lyckats med är kommentatorerna. Enda gången som dom får igång snacket är när ett mål görs och då är det endast två-tre fraser. Nåt som de dock lyckats hyfsat med är hejarklacksramsorna.

Hållbarhet: Ja, man kan ju lira en del ligor och Master League är ju verkligen något man kan lira hur länge som helst. Sen finns ju online -läget, men det är ofta fördröjningar när man passar och skjuter och liknande. Man kan spela i Online-Cuper som man kan hoppa in i och starta vid en viss tidpunkt och sluta kanske en timme senare, den som har mest nämligen har poäng under den timmen vinner!

Totalbetyg: 8 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9