Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia (2008)

Playstation 3
Prince of Persia (2008)
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    5 december 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/04 -10 12:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Prinsen som i början spelet av en slump stöter ihop med en tjej, som senare i spelet visar sig vara en prinsessa vid namn Elika. Hon springer för sitt liv undan några soldater som jagar henne när Prinsen får lite kontakt med henne och följer efter henne till ett tempel som håller Ahriman - Guden av mörkret inlåst. Hennes far, Kungen , kommer och hugger ner trädet i templet som håller Ahriman inne, men det finns fortfarande en chans att hindra den onda gudens återkomst.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och man kan spela ganska länge åt gången. Prinsens och Elikas relation är väldigt intressant. Fajterna med mindre gudar är väldigt bra, du kan göra en hel del olika combos, men mellan fajterna är det väldigt enformigt. Du måste samla in tillräckligt många "Light seeds" för att komma vidare och det är väldigt tråkigt.

Betyg till spelet
Grafiken är sådär, den känns lite smutsig och kladdig. Spelkänslan är jättebra i fajterna men när man t.ex. klättrar i stolpar kan man hoppa åt helt fel håll och komma till höger när man tryckte till vänster. Det är samma bakgrundslåt hela tiden vilket blir enformigt. Spelet har ett slutgiltigt slut, så när du kommer dit är det bara att köra om hela spelet eller starta från ett sparat spel, vilket är väldigt trist. Allt slutar med " To be continued..."

Totalbetyg: 6 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6