Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Medal of Honor: Airborne

Playstation 3
Medal of Honor: Airborne
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 november 2007
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    14
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 7.8

Speltest av ryde

Inskickad av ryde den 18/06 -10 16:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Boyd Travers en soldat i 82nd airborne divisionen.
Spelet utspelar sig under andra världskriget 1943-1945 ifall jag tror rätt (jag har inte kört klart spelet än). I första uppdraget ska du hoppa ner i en by i Sicilien, som ligger i Italien. Där så ska man klara olika objectivs när man har klarat av de så kommer de vanligast en liten filmsnutt sen får man mer objectivs, sen när man klarat av de så slutar uppdraget och man får ett nytt, obs i början av alla uppdrag får man hoppa fallskärm ner till marken.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra men som sagt var har jag inte kört klart spelet men jag tycker hittils att det har varit jättebra. Det jag gillar med spelet är att man får hoppa fallskärm, kanske för att jag gillar fallskärmar.

En annan sak jag gillar är att man inför alla uppdrag får välja olika vapen studera de, se hur mycket skada de gör osv. Men spelet får helt klart en 9a av mig ifall jag fick välja.

Betyg till spelet
Grafiken är bra (de är ju PS3) men den är inte helt i världsklass men det är ganska bra.

Jag ger spelkänslan en 9a för att varje gång man har mycket skada blir skärmen som det troligtvis skulle bli i verkligheten och när man kommer till marken när man hoppat ut ur planet så kan man se Boyds händer ta emot på marken.

Ljudet gav jag en 8a jag kan nästan säga att det är för lite, eftersom EA har verkligen jobbat med ljudet de har tagit vapenen i spelet och tagit de till en bana fullt av mikrofoner blir man slagen av en fiende soldat hör man slagen ganska verkligt, därför gav jag ljudet en 8a.

Hållbarheten gav jag en 7a för att det bara är5 uppdrag men vid sidan av det så är uppdragen väldigt långa. Ifall de inte var långa skulle jag ge hållbarheten en 4a men de är långa och därför gav jag hållbarheten en 7a.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9