Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond: Quantum of Solace

Playstation 3
James Bond: Quantum of Solace
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2008
  • Utvecklare
    Treyarch
  • Antal ägare
    18
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/10 -09 20:46

Handling / story / vad man gör i spelet
James Bond är tillbaka igen och den här gången är man hårdare än vad man brukar vara. För första gången spelar man som Daniel Craig i ett James Bond spel och får tänka som en riktig agent. Det hela börjar med att man ska leta rätt på en man som heter Mr. White som Bond skjuter i benet, likadant som i Casino Royale, och sedan börjar själva spelet. Det finns ganska många banor i Quantum of Solace som är lika från filmerna. På andra banan måste man hinna fatt en man som är en förrädare - han är inte på Bonds sida, utan på Mr Whites. Skjut dig igenom banorna eller slå ner vakter utan att dom märker dig. Leta rätt på mannen som ligger bakom Quantum!

Vad jag tycker om spelet
Det här James Bond spelet är grymt roligt. Daniel Craig är lik i spelet som på riktigt, man riktigt känner sig som honom.
Banorna är roliga och ganska långa. Det kunde gärna ha varit lite fler, men det gör inte så mycket. Jag spelade spelet länge när jag fick det och jag älskar det fortfarande. Det är kul att banorna eller människorna är så lika som i filmen, då jag då känner mig som en riktig agent som inte får dö under spelets gång. Spelet är som sagt grymt roligt, tycker jag.

Betyg till spelet
- Grafiken är underbar. Man ser hur verkligt och snyggt gjort spelet är mot dom andra spelen till exempel "Agent under Fire". Grafik 10.
- Spelkänslan är bra, jag lever mig in i spelet fort bara för det är så mycket action under spelets gång. Spelkänslan får 10.
- Ljudet är bra. Man hör vakterna skrika om dom ser Bond. Det är väldigt roande, så ljudet ger jag även 10.
- Hållbarheten räcker ganska länge. Det är ganska många banor i spelet, så 10 får till och med hållbarheten av mig!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10