Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Heavy Rain

Playstation 3
Heavy Rain
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    24 februari 2010
  • Utvecklare
    Quantic Dream
  • Antal ägare
    14
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/04 -10 12:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I södra USA har barn blivit mördade. Det finns nämligen en mördare där som hotar föräldrarna med att döda deras son om de inte gör som han säger. De måste hitta honom innan han kidnappar fler offer. Man är en privatdetektiv, en förälder som heter Ethan Mars, en tjej och en FBI-agent. I början är man föräldern och får uppleva händelsen när sin ena son dör. Två år senare har mördaren kidnappat Ethans barn och då gör man prövningar.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är helt fantastiskt, jag kan inte tro på att det finns. ”Heavy Rain” är helt annorlunda jämfört med andra spel vilket är väldigt bra. När man väl börjat spela sitter man som fastklistrad, men det bästa är att man bestämmer själv vad som ska hända så om någon dör fortsätter historian med att han/hon är död och du kunde ha gjort på det andra sättet, därför finns det över 25 slut på spelet vilket gör att man bara vill köra om det. Storyn i ”Heavy Rain” är ju helt otroligt bra, man lever sig verkligen in i den, och karaktärutvalet är väldigt bra. Det är ju otroligt roligt att köra om storyn också. ”Heavy Rain ”är nog det bästa spelet som har gjorts sen ”The Legend Of Zelda The Wind Waker”.

Betyg till spelet
Grafiken får 10/10, den är ju otroligt bra gjord och väldigt vacker. Spelkänslan får 10/10 eftersom man lever sig väldigt mycket in i historian när man spelar den. Ljudet får 10/10 eftersom spänningsmusiken är otroligt bra gjord. Hållbarheten får 10/10 eftersom man bara får lust att köra om storyn hela tiden.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10