Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero World Tour

Playstation 3
Guitar Hero World Tour
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8

Speltest av jonathan_94

Inskickad av jonathan_94 den 27/01 -09 16:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Hu har Activisions senaste musikspel kommit - Guitar Hero World Tour. Det finns massor av nya saker med som jag kommer med senare.

För er som inte vet är Guitar Hero World Tour ett musikspel där man kör gitarr, bas, mick och trummor. Här kommer lite information om de olika instrumenten.

Gitarr/Bas. En ny cool gitarr med en ny Faceplate, längre Whammy Bar och Strum Bar. Den stora nyheten: Slide Panel för Tapping. Tapping är att man inte behöver strumma och istället slå på små knappar. Tyvärr är gitarren inte av så bra kvalitet enligt mig, jag har lämnat in den en gång p g a. att knapparna känner av fel och att Strum Baren inte känner av tryckningarna.

Mick. Inget speciellt att säga om micken. Men sättet att sjunga i spelet är ganska dåligt.

Trummor. Okej, trummorna är trådlösa och är ganska bra förutom fotpedalen. Den sitter inte fast och kan därför flyttas om man använder den snett liksom.

Spelet spelas med instrumenten som ett band. Spelet har en stor karriär med 86 låtar plus tillgång till downloads. Hur själva spelandet ser ut är att noter kommer ner mot slutet av ”spelbrädan”, där ska man trycka (gitarr/bas) eller smälla (trummorna) på rätt knapp. När det gäller micken kommer det noter i form av sträck som ska träffas genom att sjunga texten som hör till noterna.

Vad jag tycker om spelet
Nyheterna i spelet är som sagt nya instrument (trummor och mick). Men det finns nu tillgång att göra egna karaktärer, instrument och även göra egna låtar. När det gäller att spela online är det möjligt att t ex. spela som ett band mot ett annat band. När det gäller sättet att hitta spelare är det ganska bra, men sättet i GH3 genom en lista över vad som fanns var nog allt bättre.

Men spelet är mycket bra, men ger inte alltid en äkta bandkänsla tyvärr. Men instrumenten är bra och en rejäl låtlista klagar man inte på. När det gäller downloads finns det inte så mycket att ladda ner, men kommer mer med tiden.

Betyg till spelet
Grafik: Bra grafik, men kan se dålig ut ibland, en sjua.

Spelkänsla: Bra spelkänsla, men ger inte alltid någon bra bandkänsla. En åtta.

Ljud: Bra ljud och inga covers. En åtta.

Hållbarhet: Man behöver spela ett tag innan man tröttnar på spelet. En nia.

Totalt: 8/10. Ett bra spel som man inte tröttnar på.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8