Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero III: Legends of Rock

Playstation 3
Guitar Hero III: Legends of Rock
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    90
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/12 -10 21:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitar Hero 3, även känt som ”Guitar Hero III” är ett musikspel där du får vara gitarrhjälten i ditt band! Till spelet följer oftast en gitarr med, med fem olika färgade knappar på. Dessa ska du använda för att spela dig igenom de olika låtarna du, eller ni, framför på scen!

Spelet börjar med att du blir tillfrågad att spela i ett band. Du tackar såklart ja till det och börjar! Du spelar olika låtar på den svårighetsgrad som passar digvarav du kan välja mellan "Easy", "Medium", "Hard" och "Expert". Det finns över hela 70 låtar att spela, och tre dueller att klara av!

Efter varje spelning kan du få pengar, allt från 300$ till 1200$helt beroende på hur bra du spelar. För pengarna kan du handla kläder, andra karaktärer, gitarrer, extra låtar etc. Du kan även spela online, vilket jag tycker är jätteroligt! Att möta andra runt om i världen är suveränt!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om det spelet, verkligen. Man tröttnar inte på det och det är inte bara ett sådant spel där det räcker att man vet var knapparna sitter på kontrollen, för nu krävs det lite skicklighet utöver det med! Det är alltid roligt att tävla mot sina vänner och jag tror inte att det finns så mycket jag kan klaga på i detta spel!

Betyg till spelet
Grafiken är ju inte världens bästa, men den duger och lite där till. Färgerna är ganska bra men publiken är väldigt odetaljerad.
Grafik: 8/10

Spelkänslan är väldigt grym, eftersom man själv styr alltihop. Det känns som att spela på riktig gitarr fast man slipper noterna!
Spelkänsla: 10/10

Ljudet kan jag inte klaga på, finns många bra låtar att spela!
Ljud: 10/10

Hållbarheten är i världsklass, man tröttnar inte på spelet i första taget! Man tränar, tränar och tränar. Till sist kanske man klarar av den svåraste låten på expert?
Hållbarhet: 10/10

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9