Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero: Aerosmith

Playstation 3
Guitar Hero: Aerosmith
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    27 juni 2008
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 8.7

Speltest av SephNGamer

Inskickad av SephNGamer den 14/07 -08 20:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Ännu en gång är ditt band tillbaka i en helt ny World Tour! Fast nu slår ditt band ihop sig med det jättekända bandet Aerosmith.

Om du har spelat gamla Guitar Hero spel till samma konsol så kan du använda din gamla gitarr du haft. Spelet har de populäraste låtarna av Aersomith stora karriär från 70-talet! Du spelar också låtar med andra band som har t ex. spelat ihop med Aerosmith ibland, bl a. Cheap Trick med Dream Police, The Kinks med låten All The Day and All of The Night m.m.

Ibland då och då dyker DMC upp på scen när du spelar någon låt med Aerosmith. Han sjunger bl.a. duett med Steve Tyler i deras mest populära låt "Walk This Way". Olyckligtvis finns det en del buggar i spelet. Ibland så är det inget ljud på gitarren. När man möter Joe Perry i Guitar Battle är det knäppt tyst i början.

Men annars är spelet väldigt bra!

Vad jag tycker om spelet
Som tidigare så finns det en del buggar, med ljudet och sånt. Fast spelet är ändå värt att köpa och det är nästan lika kul som de tidigare Guitar Hero spelen, bara att det är mindre låtar.

En väldigt bra grej som inte fanns i Guitar Hero III är att när man möter Joe Perry i Guitar Battle kan man spela låten som spelas när man möter honom helt själv, till skillnad från Guitar Hero III där man var tvungen att ha PS3 eller Xbox 360 versionen för att ladda ner låtarna när man ville ha "The Devil Went Down To Georgia" som spelades när man mötte Lou.

Betyg till spelet
Grafiken är okej, men ibland när man ser närbild på publiken så är det helt retro. Annars hade den fått 10:a.

Spelkänslan är som tidigare - Skön Strum Bar och knappar.

Ljudet är lite... ja... sådär eftersom det är en väldigt irriterande bugg med ljudet som är att det blir knäpptyst ibland.

Så har vi hållbarheten. Den är bra. Spelet räcker länge. Bara att om man är så bra att man spelar på Expert så kan det gå lite fort.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10