Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony

Playstation 3
Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 april 2010
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9

Speltest av dudeman0595

Inskickad av dudeman0595 den 04/10 -10 00:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Luis Lopéz, en spansk immigrant i Liberty City (New York). Han, och sin äldre och homosexuella vän Tony Prince, A.K.A. Gay Tony, äger två nattklubbar: Massionette 9 (kändis klubb) och Hercules (homosexuell klubb).

I början lever Luis livet. Han dansar, stöter på tjejer och har kul. Men sen går det utför.
Tony börjar med droger och får skyhöga skulder. Både dom och nattklubbarna kan bli hotade om dom inte gör nåt. Och eftersom Tony ligger halvt livlös och påverkad av droger så blir Luis kriminellt inblandad för  att försöka betala skulderna som Tony skaffat på sig. Och det blir inte lättare när hans familj och vänner klagar på att han ska komma tillbaka till hemtrakterna uppe i Northwood och lämna nattklubbsbranchen och Tony.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett väldigt kul spel. Det finns många nya finesser och saker man kan göra. Man kan till exempel dansa, spela airhockey, spela golf och hoppa fallskärm som man inte kunde i det förra spelet. Det finns också en mängd nya vapen som jag personligen gillar. Man kan jobba i en av Massionette 9 som en vakt inne i klubben. På fritiden kan man dansa, dricka och delta i champagnedrickningstävlingar.

Betyg till spelet
Grafik:
Jag ger grafiken en 10:a. Den är fortfarande lika underbar som den var i förra GTA spelet. Till exempel när man krockar med huven på den vänsta halvan, då blir det en buckla precis där man krockar.

Spelkänsla:
Spelkänslan ger jag en 9:a. Den är bra för att man förstår lätt handlingen. Man förstår kopplingen mellan GTA 4, GTA: The Lost and The Damned och
GTA: The Ballad of Gay Tony.

Ljud:
Ljudet ger jag en 9:a också.  När man är utanför en av klubbarna hör man lite avlägset: Dunka, Dunka Dunka. Men när man går in låter det: DUNKA, DUNKA, DUNKA.
Bilarna och människorna låter också bra.

Hållbarhet:
Jag tycker att hållbarheten är en 8:a. Spelet är lite kort och har inte så många uppdrag. Annars jättebra.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9