Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  257
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/10 -08 16:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Niko Bellic, en immigrant från Östra Europa som lockats till Liberty City, USA av sin kusin, Roman, som skickat brev var han lovar rikedom och en ny start. Nikos liv i Europa är full av skulder och katastrofer så han besluter sig för att åka med båt till Liberty City var han kvickt får reda på sanningen, Roman har varken kvinnor, herrgårdar, bilar eller överflödande rikedom. Niko blir snabbt inblandad i kriminella affärer och en av hans arbetsgivare sviker honom så han svär hämnd.

Spelet går ut på att utföra ärenden och uppdrag från olika personer man stöter på under spelets gång, samtidigt värna om sina kompisar och familj. Man kan t ex. supa, äta, bowla, kasta pil, köra med helikopter m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag har klarat igenom spelet 3 gånger, men ändå är det kul att spela. Jag tycker om hur bra GTA har utvecklats sedan t ex. GTA 3 eller Vice City. Ibland känner man verkligen spelet, man blir så in i spelandet så man brukar ibland glömma bort verkligheten och börja leva i spelet då man fokuserar så mycket på GTA IV.

Betyg till spelet
Jag har satt 10 på grafiken för att den är helt enkelt häpnadsväckande! Ser man från rätt vinkel med rätt ljus ser det otroligt verkligt ut, man ser Algonquin från första ön, de höga skyskraporna och allt, suddigt och bra!

Spelkänslan fick 10 också eftersom man kommer in i spelet så lätt, verkligheten försvinner och GTA IV tar över!

Ljuden har verkligen förbättrats sen de förra spelen, rösterna är mycket tydligare än förr och ansiktsuttrycken kombinerat med de häpnadsväckande bra röstinspelningarna är det ju helt otroligt! Michael Hollic har rösten åt Niko Bellic.

Hållbarheten är ju också fenomenal, det är nu 4:de gången jag spelar storyn och den är ännu lika bra, jag känner inte att det är tråkigt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10