Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

Playstation 3
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av karl98

Inskickad av karl98 den 10/02 -10 15:58

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 10 är ett av de nya EA Sports-spelen som har kommit. FIFA 10 är ett fotbollsspel där man kan vara många lag, spela turneringar, karriär och vanliga matcher. FIFA 10 innehåller även möjligheten att köra Be A Pro där man väljer ett lag och sen ska man välja en spelare. Den spelaren ska du vara i hela din karriär i Be A Pro. Man kan såklart ha många karriärer ifall man inte blir nöjd.

Vad jag tycker om spelet
De nya spelen på PlayStation 3 är riktigt bra tycker jag. Med tanke på att jag älskar fotboll så är FIFA-spelen något extra. Spelet är väldigt bra och det finns inte mycket dåligt om spelet. För är det något så kan man bara ändra inställningar eller göra nya övergångar, vad man nu ska göra.

FIFA-spelen har också lite motståndare. Pro Evolution Soccer men just om man ska köpa ett fotbollsspel så tycker jag att man ska välja fifa.

Betyg till spelet
-Grafik-
Grafiken i spelet håller hög klass med effekter som publik, bollen och spelare ser man klart och tydligt och finns inte mer att säga. Tio av tio.

-Spelkänsla-
Spelkänslan är underbar när man spelar FIFA-spelen. Man har bra ljud och ljudet gör mycket med spelkänslan och det är bra grafik i spelet så jag ger det tio av tio.

-Ljud-
Ljudet slår alla fotbollsspel som finns, det är väldigt bra ljud i spelet, och med bra ljud så blir det roligare att spela. Men ibland kan man bli trött på ljudet också men man ska inte oroa sig för det. Nio utav tio.

-Hållbarhet-
Hållbarheten i spelet är väldigt bra den också om man har tråkigt under tiden man spelar så kan men leka med bollen i arenan. Jag ger hållbarheten åtta av tio. Spelet håller länge, men man kan bli uttråkad.

Jag rekommenderar varmt detta spel.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10