Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

Playstation 3
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 03/01 -10 22:24

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 10 är det mest avancerade fotbollsspelet i världen. Man kan spela en helt enkel match, man kan spela mot datorn eller med en kompis. Till PlayStation 3 kan man vara högst 2 mot 2 i spelet. Man kan också skapa en karriär då man är en tränare som styr sitt lag och får hantera laget man har valt.

Man kan också göra egna övergångar och sälja spelare så man får pengar, med pengarna kan man köpa nya toppspelare. Man kan välja vilket lag man vill i hela spelet. och det finns mycket fler saker man kan göra. Man kan också göra egna frisparksvarianter och skapa en egen FIFA-gubbe som man väljer lag åt och utseende på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är fantastiskt roligt och det får lätt en 10-poängare i rolighet. Det är bra grafik och ljud också. Spelet blir mer verkligare för varje år det kommer ut ett nytt FIFA-spel. DETTA ÄR MITT FAVORITSPEL LÄTT!

Man kan sitta timmtals framför tven och bara spela, spela, spela. Man kan också koppla upp sig online och spela mot andra spelare runt om i världen. Jag har inte provat detta och jag vet därför inte hur roligt det är, men jag har kompisar som har tyckt att det är sjukt kul!

Betyg till spelet
Jag tycker bara helt enkelt att detta är det roligaste spelet i världen! Det är mycket bra grafik och spelkänslan är enorm. Jag ger spelet 9/10 i betyg. Detta är något jag rekommenderar STORT! Jag rekomenderar att träffas ett gäng, kanske fyra stycken, och spela med/mot varandra. Det är mycket roligt.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10