Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

Playstation 3
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av little_man

Inskickad av little_man den 28/10 -09 15:47

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 10 är som det flesta vet, det senaste fotbollsspelet från EA. Självklart spelar man fotboll. Vinn ligan med ditt favoritlag. Skapa din egna spelare och gör honom till en stjärna. Spela online med dina vänner. Skapa en egen turnering, med mera.

FIFA 10 är enligt mig både plus och minus jämfört med dom tidigare spelen.
Fler arenor, bättre grafik. Men på tok för många buggar. Både kommentators buggar och ingame. När du gjort mål kan det ta en evighet innan spelaren "firar". Ibland skakar han på huvudet som om han gjort självmål i en minut.

Det kryllar även med kommentatorsbuggar. Dom kan t.ex. säga att det blir hörna, två sekunder senare står målvakten beredd att ta en inspark. Jaja, det är bara en av tiotals buggar.

Det finns ett Be-a-Pro-läge, där du skapar en egen spelare som du sen ska spela med och göra honom bättre.

Vad jag tycker om spelet
FIFA 10 var enligt mig en besvikelse. Publiken är knäpptyst, spelet kryllar av buggar, spelarna blir automatiskt sämre i karriärläget med mera. Grafiken, nja. Bättre och bättre. Däremot stör jag mig fortfarande på att publiken ser ut som papper.

Om jag ska vara helt ärligt, köp FIFA 10, men förvänta dig inte för mycket av det...

Betyg till spelet
Grafik: Nuförtiden behöver man inte oroa sig för att spelet du köper har dålig grafik. FIFA 10 är inget undantag, ger det ändå bara en nia p.g.a. publiken som ser ut som papper.

Spelkänsla: När ett spel kryllar av buggar så är det klart att spelkänslan när man spelar inte känns sådär jättebra. Trots allt tycker jag att det är skönt gameplay. 7/10

Ljud: Nej, nej, nej. Knäpptyst publik, kommentatorsbuggar. Ljudet förtjänar inte mer än en 2:a. 2/10

Hållbarhet: Då jag bara spelat det i tre veckor är det svårt att avgöra. Jag tror jag kommer spela det i några månader till, men inte mer med tanke på alla buggar. 8/10.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 2 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7