Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Assassin's Creed: Brotherhood

Playstation 3
Assassin's Creed: Brotherhood
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 2010
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    22
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/12 -10 21:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Desmond har nu flytt med sina "kollegor" till "Villan" där även Ezio bodde. Där kopplar de upp Desmond på Animus så att han kommer tillbaka till tiden - denna gången, förhoppningsvis, ostört.
För er som inte vet vem Ezio är: Ezio är Desmonds förfader från ca 1500 talet. Hans fader har blivit mördad utav en förrädare och då återstår endast Ezio och hans syster och mor. Han har svurit på att han ska hämnas, vilket han gör. Här i Brotherhood är han fortfarande kvar i Rom (där man slutade i förra spelet) och han vill hjälpa stadens invånare med att bli av med släkten "Borgia".

"Borgia" är ett mäktigt och rikt släkte som styr och härskar över Rom. Nästan alla folk vill, men kan tyvärr inte starta revolution. Det är nu Ezio kommer in i bilden och hjälper dem. Många hakar på och hjälper Ezio i alla striderna!

Här finns också ett onlineläge som är roligt om man inte spelar det för mycket. Det går ut på att cirka nio olika spelare skall hitta och mörda varandra.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är helt underbart och enligt mig det bästa spelet som jag någonsin spelat. Det fantastiska är att det är en uppföljare till Assassins Creed II och de har gjort detta ännu bättre! Storyn är perfekt, skulle nästan vilja att det inte gick att klara ut spelet!
Det finns många nya attacker och kontringar som man kan använda sig utav och man använder pistolen mycket mer än tidigare.

Uppdragen här är väldigt lika de i det andra spelet, vissa är dock lite svårare.
Om ni gillade Assassin's Creed II kommer ni att älska detta. Helt klart värt pengarna måste jag säga!

Betyg till spelet
- Grafik -
Grafiken är underbar, bättre än i det förra spelet. Miljön är också riktigt skön och allt är perfekt in i minsta detalj. Min mor kom in en gång när jag spelade det och då trodde hon att jag tittade på en film! 10/10

- Spelkänsla -
10/10, helt klart. Man kan verkligen leva sig in i spelet och känna glädje när man klarar saker. Man blir snabbt insatt i spelet!

- Ljud -
Musiken och alla rösterna är perfekta. Ingenting är jobbigt för varken huvudet eller öronen! 10/10

- Hållbarhet -
10/10 här med. Man tröttnar inte alls på det snabbt, för när man klarat ut det kan man spela det igen! Sedan finns det även ett onlineläge nu och det är ju också roligt!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10