Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ty the Tasmanian Tiger

Playstation 2
Ty the Tasmanian Tiger
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    22 november 2002
  • Utvecklare
    Krome Studios
  • Antal ägare
    130
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.1

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 10/07 -07 13:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Krome Studios
Utgivare: Electronic Arts
Distributör: Electronic Arts
Kategori: Barnspel
Ålder: Från 3 år
Spelare: 1
Minne: 69 kB
Språk: Engelska (manual på svenska)

När du träffar Ty är du i vildmarken. Han är en tasmansk tiger och är bra på att kasta bumeranger. Ty har tyvärr aldrig träffat sina släktingar. En helt vanlig dag så ramlar han i en grop och får väldigt ont och blir halv skadad. Där hittar han målningar som finns i grottan. Grottan påminner Ty om hans släkt. Ty bestämmer sig att frigöra sin familj och släkt. Som vapen kan du ha en bumerang. Fortsätt spela så kan du skaffa nya bumeranger. Det finns en zoomerang som gör att du kan zooma med den. Eller varför inte en flamerang, eldig bumerang. I spelets gång får du träffa massor av konstiga karaktärer samt farliga fiender. Det finns ödlor, Koalabjörnar och kängurus samt mera. I spelet kommer du få massor av uppdrag som du måste klara av. Du kommer också att stöta på små bilbies som du måste göra fria, dom är fångade i burar. Men om du ska försöka hitta grejer och saker måste du ha väldigt bra tålamod. Det kan ta ett långt tag tills du till slut hittar det du just letar efter. Ty måste också besegra den farliga bossen Coss. Ganska lätt boss måste jag säga.

Vad jag tycker om spelet
Ty the Tasmanian Tiger är ett bra spel som duger till 10 åringar och 12 åringar. Själv så gillar jag såna här spel och är väldigt förtjust i det. Detta spel är något jag spelar när jag har tråkigt eller inget att göra. Detta spel är ett trivsamt barnspel. Om du är ungdom köp inte det. Spelet är hyfsat.
Kameran kan vara lite konstig och det händer lite konstiga grejer i spelet som lite små buggar. Jobbigt men ändå så händer det inte så jätte oftast. Första gången jag spelade det var för några år sedan tillbaks. Jag var liten och visste knappast vad jag skulle göra. Men när man är 12 år klarar man spelet lätt. Jag rekommenderar detta spel om du gillar äventyr och att fightas mot konstiga karaktärer.

Betyg till spelet
Grafiken är bra och det är inget fel med den. Helt perfekt. Men ibland kan det som vanligt hända en bug. Man kan röra sig hur mycket man vill och kameran stör dig inte så mycket. Bara om det händer en konstig kamerabugg. Det konstiga är att ibland när man går så helt plötsligt kan man inte fortsätta att gå. Lite konstigt eftersom att det inte står något i vägen.
Iallafall får grafiken en 8:a för den är väldigt snygg.
Spelkänslan är bra. Man känner sig inne. Och tycker allt är kul och spelar som vanligt och vill klara av spelet och ha kul förståss. Spelkänslan är bra, en 9:a .tvåan är mycket bättre. Ljudet är härligt jag älskar den sorts musiken. Ljuden är rolig, jag gillar deras pratstil. Själv ger jag ljudet en solklar 10:a. Väldigt bra humor i det. Speciellt Ty. Hållbarheten är inte så bra. Det går fort att klara ut spelet. Men efter det så tröttnar man inte. Och vill klara av spelet ännu en gång. Hållbarheten får därför en 7:a.
Men jag rekommenderar spelet iallafall. Kostar inte så mycket.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9