Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











True Crime: New York City

Playstation 2
True Crime: New York City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Luxoflux, Inc.
  • Antal ägare
    92
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/02 -06 00:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar som gangstern Marcus Reed år 2000 som blivit bedragen av sina "homies"och åker då hem till dom för att hämnas.(döda alla)Din mentor/detective Terry Higgings bestmer att du ska bli polis.5 år senare utspelar sig spelet.Spelet liknar GTA fast du är polis och du kan även välja om du vill vara en "god cop" eller en "bad cop" för du for olika poäng för dina goda eller onda handlingar.

Vad jag tycker om spelet
Det är det bästa spelet jag nånsin har spelat det slår tillomed GTA San Andreas.(inte med mycket)Det berår mycket på att det finns så många olika sårters uppdrag,det finns story uppdrag,street racing,fight cluber,information och man kan även få alarm om tillexempel bankrån,gisslan,biljakter gatubråk m.m.

Betyg till spelet
Grafik:Grafiken var en av den bästa fast ett minus för att gubbarnas munnar rör sig bara i fillmerna inte när man gör saker.
Spelkänsla:Spelkänslan går inte att beskriva med ord det känns värkligen som att man är en polis från NYPD.
Ljud:Det är jättebra hip hop musik fast också lite köna låtar fast vapen ljuden är det så få av,sama ljud till visa vapen.
hållbarheten:Jag har facktist inte klarat spelet än fast jag har klarat 92% av spelet(man kan se hur många % av spelet man har klarat på menyn)fast bågrund av gatubrotten tar det en låååååååååååång tid innan man tröttnat på spelet.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10