Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTony Hawk's Underground

Playstation 2
Tony Hawk's Underground
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  27 oktober 2003
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  340
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av PS3GAMER

Inskickad av PS3GAMER den 18/04 -11 18:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Tony Hawk's Underground har helt annan story än vad Pro Skater-spelen har haft. Nu heter det Story Mode. Du ska gå från okänd till världens bästa skejtare och du kommer att kunna bli amatör och sen proffs. Din kompis Eric kommer vara med dig och skejta. Du kommer att bli sponsrad och så småningom så kan då få designa dina egna brädor och tricks. Så Story Moden är en väldigt intressant sak i spelet och jag tycker att Underground har den bästa storyn av alla Tony Hawk-spel.

Vad jag tycker om spelet
I Tony Hawk's Underground så handlar allting om dig. Du ska bli bäst. Du får skejta när du vill, hur mycket du vill, och var du vill. Det finns hela 5 stycken saker du kan skapa! Skejtare, park, bräda, tricks, och dina egna uppdrag så att du kan göra din egen Story Mode. Med Park Editorn så kommer du aldrig att få slut med banor att skejta på. Park Editorn har fått väldigt många förbättringar, och då menar jag många!

I Create-A-Goal så kan man skapa 10 stycken uppdrag på varje bana och i din egen park. Du kan nu gå av brädan (du trycker på L1+R1 så går du av brädan). Du kan använda detta i combos eller klättra och hoppa upp på byggnader eller liknande. Ett nytt trick är Wallplant som låter dig att hoppa mot en väg och sen nudda den och putta tillbaka dig till marken.

Betyg till spelet
Spelet har förbättrats lite med grafiken från Tony Hawks Pro Skater 4, men den är dålig när man kollar på någonting där man inte får vara egentligen. Så grafiken får en 7:a.

Spelet är dock inte så verkligt. Man kan hoppa från hur höga höjder som helst och sedan landa som om inget hade hänt och när man gör ett Liptrick med handen så liksom åker handen in i rampen eller liknande och det är väldigt konstigt. Spelkänslan får en 6:a.

Ljudet är bra. När man skejtar på olika material så hörs det, förutom när man grindar. Då kan det låta lite konstigt ibland, som att det låter som att man grindar på en rail men när man egentligen grindar på betong t.ex. Spelet har många låtar och dom är bra. Ljudet får en 7:a.

Hållbarheten är väldigt bra. Storyn är lång, och man kan skapa väldigt många olika saker. Hållbarheten får en 9:a.

+ Väldigt rolig story, många låtar, många Create-A-Modes.

- Lite för overkligt.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6