Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground

Playstation 2
Tony Hawk's Underground
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 oktober 2003
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    339
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av COKE2

Inskickad av COKE2 den 15/05 -05 19:23

Handling / story / vad man gör i spelet
I THUG som det kallas så går det ut på att man ska bli den nya Tony Hawk. Det är ingen lätt uppgift att bli världens bästa skate board åkare men det går. I början är man en liten kille som bor bland droger och krimenella gäng sen ska man bli upptäckt av sponsorer och som sakt bli den nya Tony Hawk. En väldigt bra handling alltså.

Vad jag tycker om spelet
THUG är så mycket bättre än Tony Hawk,s Pro Skater 4 t.ex kan man ta upp brädan. Eftersom man kan ta upp brädan är allt lite friare du kan hoppa mellan hustak, köra bil och klättra. Det är många nya banor och dem är riktigt roliga faktiskt. Altså en stor förbättring av Neversoft som har gjort spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är bra mycket bättre än Tony Hawk,s Pro Skater 4. Gubbarna ser mycket verkligare ut än förut och därför får den en 7. Spelkänslan är strålande bra och har aldrig varit bättre förut även fast det är samma kontroll. Ljudet är skönt för örona man hör verkligen när man grindar. Därför får den en 8. Spelet är riktigt kul och går därför rätt så fort att klara men jag spelade om det ändå.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9