Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tiger Woods PGA Tour 2004

Playstation 2
Tiger Woods PGA Tour 2004
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    22 september 2003
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    61
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Tiger Woods PGA Tour 2004:
I spelet så ska man börja med att göra sig en gubbe där man väljer hur den ska se ut i ansiktet vilken frisyr den ska ha och kläder m.m. Man ska även välja hur bra den ska vara på dem olika grejerna som t.ex hur bra kraft den ska ha i slaget eller hur rakt han ska slå.

Det hela går ut på att vinna över olika spelare samt tävlingar. Ju fler tävlingar du vinner desto mer poäng vinner du som du sedan kan använda för att höja din gubbes olika fördelar med. Du vinner även pengar för alla tävlingar eller matcher du klarar, om du t.ex nuddar flaggpinnen får du ett antal pengar. Ju längre fram i spelet du kommer vinner du bara mer och mer pengar som du kan handla bättre grejer med.

Du kan vinna olika bollar beroende på vad du klarar. Du kan t.ex vinna en boll när du får hole in one första gången eller något annat som t.ex longest put m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ett roligt golfspel med många roliga tävlingar och spelare att möta som Jesper Parnevik och såklart Tiger Woods. Banorna på spelet är jätte fint gjorda med den fina greenerna och bunkrarna. Det är även roligt att man kan lira 2 player mot sina kompisar. Jag tycker det är ett super bra spel med många roliga saker. Kan rekomunderar detta spelet till alla golf älskare men också till alla er andra som inte spelar golf.

Betyg till spelet
Grafik:

Se bara på alla banor som dem blomstrar med sina fint gjorda greener, bunkrar, ruffer och massa andra saker som spelarna. Jag ger grafiken en solklar nia!

Spelkänsla:

Det är verkligen bra spelkänsla när man slår slagen. Alla hjärt dunkar som man får om det är påväg att bli hole in one gör att man får en skön spelkänsla så därför måste jag bara ge den en åtta för den är jättebra.

Ljud:

Ljudet är fullkomligt strålande med allt ljud som finns. Ta bara när klubban nuddar gräset, ett riktigt skönt ljud. Allt är superbra. Jag ger Ljudet en nia.

Hållbarhet:

Här råder ingen tvivel alls. Hållbarheten är verkligen i världsklass. Jag skulle aldrig kunna tröttna på detta spelet. En lysande tia.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8