Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tiger Woods PGA Tour 2003

Playstation 2
Tiger Woods PGA Tour 2003
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 oktober 2002
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    14
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/07 -07 14:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Hela spelet går ut på att vinna alla olika tävlingar och matcher som finns. Man börjar med att välja en gubbe som man tycker ser hyfsat bra ut och som man sen ska förbättra på dem olika sakerna som finns. Efter varje tävling eller match man vinner så får man poäng som man kan använda till att höja gubbens skills med, t.ex hur hårt och långt man slår eller hur tur man har. För alla pengar man vinner så kan man köpa bättre golfklubber m.m som du kan slå ännu bättre med, men även massa annat som bollar, handskar m.m. Man ska även vinna olika bollar. Dem får man genom att göra olika saker som att få en egle eller ett hole in one m.m.

Sen finns det massor av andra saker att klara som longest putt på banorna och även andra saker som att vinna andra gubbar m.m. Köper du spelet så ångrar du dig inte, det lovar jag!

Det är vad man kan göra i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Tiger Woods PGA Tour 2003 är ett roligt golf spel med många saker att klara. Alla banor är jätte fina och roliga. Att man kan vinna andra speciella gubbar gör det hela ännu roligare. vi tar t.ex Sunday Tiger Woods som är spelats bästa gubbe att ha, han vinner man sist av alla och är rolig att ha när man kör 2 player med polarna. det är verkligen ett super bra spel för alla som gillar sport, så ni behöver inte vara oroliga över att ni ska tycka det är tråkigt fast att ni inte gillar golf. Det finns förstås nya Tiger Woods spel som har bättre grafik och spelkänsla men dethär spelet är lika roligt iallafall!

Betyg till spelet
Grafik:

Jag ger grafiken en 5:a för att gräset inte är i topp när det flyger upp en tuva efter ett slag. Vattnet och bunkrarna är det lika dant med, dem kan se lite overkliga ut och själva bilden kan se konstig ut ibland.

Spelkänsla:

Spelkänslan är halvbra. Det dåliga med den är att det liksom går för fort i slaget. Det positiva är att alla felslag känns i kontrollen på ett verkligt sätt. Det känns riktigt att man har fått felträff. En 6:a får det bli!

Ljud:

Ljudet är okej men kan få ett märkligt uttal när man hör kommentatorn som kommenterar slaget och matchen. annars är allt bra och jag ger ljudet därför en 5:a

Hållbarhet:

det är jättebra hållbarhet på spelet. Det är nog svårt att tappa intresset för detta spelet, sör så roligt som det är. jag blir tvungen att ge det en solig 8:a.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6