Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Suffering

Playstation 2
The Suffering
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 mars 2004
  • Utvecklare
    Midway, Surreal Software
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9

Speltest av yut

Inskickad av yut den 29/12 -08 08:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Torcue har åkt in på livstid då han dödat sina två barn och sin ex. fru. Han sitter på fängelset på Carnate Island, en ö som blivit invaderad av monster. Ditt mål i spelet är att komma ut ur fängelset och fly från Carnate Island. Men det blir inte lätt... Monster lurar överallt, och dyker upp när du minst anar det.

The Suffering är ett jättebra spel, utvecklat av Midway, trots att spelet har några år på nacken så är det väldigt bra grafik och ljud.

Carnate Island ligger tio mil från Mary Landskust, under andra världskriget låg det ett stort fort på ön. Början av 1900-talet flyttade den första familjen till Carnate Island, de byggde en stor herrgård på den västra sidan av ön. De bodde inte kvar länge då monsterna åt upp dem. År 1834 byggdes en fyr på Carnate Island som ännu inte fungerar som den ska... Bödeln på fängelset heter DR. Killjoy pch han är ett spöke som torterar fångar på ön på det mest brutala sätten...

Slayer:
Ett monster som har stora knivar i stället för händer. De klättrar i taket och på väggar och är livs farliga om de kommer nära dig.

Marksman:
Det här är ett stort monster som har kulsprutor som sitter fast på ryggen.

Mainliner:
De här monsterna är små fula saker som attackerar genom att köra in gift sprutor i halsen på en.

Burrower:
Stora maskar som kommer upp från underjorden och piskar dig med kedjor.

Nooseman:
De här kommer ner från taket och stryper dig. De är svåra att döda för de överraskar dig hela tiden.

Inferna:
De här är de farligaste fienderna på spelet. Det är små tjejer som blir till eld, det ända sättet att döda dem är att skjuta askan.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ett jätteroligt spel men det är väldigt krävande och svårt. Spelet är ganska brutalt och blodigt och ganska läskigt. Det här spelet är verkligen värt priset (cirka pris 100 kr). Midway har gjort ännu ett superbra spel så jag säger till alla som inte är rädda för blod och våld att gå och köpa det här spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väldigt bra för att vara ett så gammalt spel. Monsterna ser ut som de flesta monsterna i filmer gällande grafiken.

Spelkänsla: Det känns ju aldrig verkligt med ett spel där man dödar monster men alla häftiga miljöer får en 10:a

Ljud: Det är väldigt bra kvalitet på ljudet i det här spelet t.ex. elden låter verklig.

Hållbarhet: En 9:a bra hållbarhet men eftersom spelet är så svårt så kan det hända att man fastnar på en bana men det varar sällan länge.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7