Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Playstation 2
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    336
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av rappe_1

Inskickad av rappe_1 den 24/03 -06 22:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet hit & run går ut på att man är de i familjen simpsoms och kör runder i städer och gör updrag . klarar man ett updrag kan man få allt från pengar till bilar ! Man kan ochså köpa bilar/kläder. Man är på olika banor, och den sista banan är där familjen bor och stället har blivigt övertaget v rymdvarelser/ spöken som man ska rejsa mot!

lycka till med rejsen //
Rappa!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra och när man väl har börgat att spela det så kan man inte sluta ! Jag satt själv i ca 2 timmar tills jag klatar spelet för att jag kunnde inbte sluta spela. Spelet hit & run är ett ganska änkelt spel som sammtidigt kan vara välldigt besvärligt! Om jag skulle få sätta betyg på spelet skulle det få en 8 / 10

Betyg till spelet
jag tycker att grafiken inte är så bra. Fast det kvittar när det är jag som spelar! . Ljudet är bra och passar riktigt in i miljöerna. Samma sak gäller spelkännslan man kan helt ännkelt inte sluta spela! Om det hade funits i afären fortfarande skulle jag nästan tvingat dig till att köpa det för det är så roligt ochså får du ett gott skratt på köpet när homer Simpson talar!

mvh // Rappe!

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10