Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Playstation 2
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    336
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/02 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Det händer konstiga saker i Springfield. Svarta, mystiska skåpbilar åker omkring och kameror som ser ut som jättestora bin flyger runt och filmar allt och alla. Homer bestämmer sig för att ta reda på vad som händer. Som Homer, Bart, Lisa, Marge eller Apu så springer man runt i olika delar av springfield och kör race och gör uppdrag. Varje person man är har en egen bil, som t.ex Homer som har familjebilen eller Bart som har en raketbil.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett roligt spel med roliga och ibland svåra uppdrag. Det var roligt med alla kommentarer som alla hade, som t.ex Homer's "I am evil Homer, I am evil Homer!" eller den klassiska repliken "So long, suckers!". Det tråkiga var alla uppdrag som gick ut på att köra från en punkt till en annan på tid samtidigt som man blir jagad av Chief Wiggum.

Betyg till spelet
Grafiken var ganska bra. Fast inte helt perfekt. Grafiken får en 7:a. Spelkänslan är ganska bra den med. Fast man kan liksom inte riktigt leva sig in i spelet. Men spelkänslan får ändå en 7:a. Ljudet är perfekt! Det låter bra i bakgrunden men det bästa var ju helt klart allas roliga kommentarer! Ljudet får helt självklart en stark 10:a! Hållbarheten är väldigt bra. Tyvärr blir många uppdrag enformiga och sänker betyget, men många uppdrag är också roliga så hållbarheten får en klar 8:a.


//Light

Totalbetyg: 8 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7