Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Incredibles

Playstation 2
The Incredibles
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    5 november 2004
  • Utvecklare
    Heavy Iron Studios
  • Antal ägare
    62
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 6.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/08 -06 14:51

Handling / story / vad man gör i spelet
The incredibles eller på svenska (Superhjältarna), det handlar om 5 super hjältar. Fast i början av spelet så kör man med 2 karaktärer. Och i början så kommer du att lära dig hur man spelar medans du gör första nivån till exempel hur du går och slåss. Men varje karaktär gör sina egna rörelser så när du börjar med en ny karaktär så automatisk hjälper datorn (spelet) dig hur du använder karaktärens speciallitet. Det som är så himla bra med spelet är att det är på svenska, du måste inte kunna engelska (som det är i de mesta spelen) för att klara hela spelet. Om du har sett filmen (superhjältarna) så vet du säkert den här handlingen för att spelet är baserat av filmen det är nästan likadant som spelet. Men jag säger ändå vad som händer i början av spelet…
Först ser man en liten kortfilm av filmen som är i början av filmen du ska jaga efter en fransk rånare innan du kommer till han som måste du besegra hans hantlangare. I spelets gång kommer du att se en del små klipp från själva filmen. Du kommer att uppleva nya fiender, nya småklipp och nya bossar (huvudfienden i nivån).

OBS! Spelet är för 7+ och kostar runt just nu ca 499kr.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet är att det är så himla rolig för både stora och små.
Det jag tycker är än av de bästa funktionerna är att spelet är på svenska det är därför den passar nästan för alla åldrar. Jag skulle rekommendera detta spel till dig om du är 7-14 år gammal. Det här spelet har 18 nivåer det är tyvärr inte så mycket som man tror. Men det som är bra är att nivåerna på spelet är ganska svår, man möter ganska svåra motståndare som jag tycker räddar spelet ganska mycket.

Betyg till spelet
Jag börjar med grafiken jag tycker att grafiken är superbra. Grafiken är väldigt tydlig och så tycker jag att det här spelet har en av det bästa grafiken i Playstation2 det här året.
Spelkänslan tycker jag är också bra men på PC tycker jag att spelkänslan är hur dålig som helst. Om du har Playstation2 så råder jag dig att inte köpa spelet på PC. Bara för att det är ganska svårt att lära sig kontrollerna på tangentbordet på grund av att man ska hålla reda på kontrollen tex. vart man slänger fiender hur man hoppar osv.
Ljudet tycker jag är jättebra, jag tycker absolut inte att ljudet är dålig. Det som kan vara irriterande med ljudet är att karaktärerna stönar rätt mycket. Men på den ljusa sidan så tycker jag kommentarerna som karaktärerna säger tex. När du besegrar fiender snabbt och utan att bli skadad så säger dom tex. ”Utmärkt” m.m.
Hållbarheten är helt okej men jag tycker att det är för lite nivåer, men annars är den rätt bra.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9