Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 5

Playstation 2
Tekken 5
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    318
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.2

Speltest av Gratch

Inskickad av Gratch den 12/09 -05 09:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Tecken 5 går ut på att bli den tuffaste kämpen i Universum inom kampsport. Man börjar med cirka 20 karaktärer, klassiska som Jin, Kazuya och Yoshimitsu och ett par nya Raven, Azuka och Feng Wei. Man vinner 10 nya karaktärer som Anna, Kuma och Devil Jin när man klarar berättelsestrid (story battle). I detta spel finns 2 bonus grejer, man kan designa sina karaktärer med extra saker och nya färger, dessutom kan man vara Jin i äventyrs spelet Devil Within när man springer runt och spöar andra gubbar och får pengar till dräkterna. Ett tips: var en snabb karaktär första gången ni spelar mot bossen i berättelse strid.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa spel som gjorts inom TV-spel. Jag själv spelar det rätt ofta med karaktärerna Christie, Devil Jin och King. Spelet saknar däremot nåt som att alla karaktärerna kunde ha sin egen "Devil Within". Dom har tagigt bort ett par karaktärer som Armour King, Ogre och True Ogre vilket är synd.

Betyg till spelet
I detta spel så förklarar dom handlingen i berättelse strid vilket dom inte gjorde i Tecken Tag Tornament. Grafiken kan man inte klaga på lika så på spel känslan därför man lever sig in i karaktärerna under striderna. Ljudet är av högsta kvallitet om man har en bra TV. Spelet är däremot lite enformigt men det är kul att bara sätta sig ner och äga andra gubbar i kampsports dueller.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10