Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Playstation 2
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, The Collective
  • Antal ägare
    353
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.1

Speltest av Metakrist

Inskickad av Metakrist den 24/05 -05 16:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Obi-Wan eller Anakin när man klarar uppdrag. Man kan också få andra "gubbar" som t.ex Mace Windu och Darth Vader genom att klara uppdrag. Man kan spela 2 spelare också när man klarat lite uppdrag. Allt går ut på att klara uppdrag i "story missions", så att man får tillgång till fler saker att spela.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är okej, men mer än så är det inte.
Jag känner att jag saknar friheten att kunna välja. Det finns bara fyra banor att spela multiplayer på och det tar bara ett par dagar att klara spelet. Detta är bara ett spel för riktiga StarWars-fans. Men det känns ändå rätt kul att bara kuta omkring hugga söner ronotar i bitar med sitt lasersvärd.
Det är onödigt att slösa så mycket pengar på detta spel. Köp hellre ett annat eller gör som jag rekommenderar: Vänta till de börjar "REA ut"spelet.

Betyg till spelet
Det är mycket de kunde ha förbättrat i spelet. De skulle t.ex ha gjort så att man kan välja att klara uppdrag med de andra figurerna i spelet. Eller låta en får skapa sig egen jedi eller sith att spela med. Det skulle ha varit kul. Det största problemet med spelet är att man inte får den frihet man vill ha. Man har t.ex inte så många banor eller "gubbar" att välja mellan.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 6