Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront II

Playstation 2
Star Wars: Battlefront II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2005
  • Utvecklare
    Pandemic Studios
  • Antal ägare
    552
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av Caramba444

Inskickad av Caramba444 den 24/05 -10 18:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finns fyra olika sätt att spela på: Det första är Rise of the Empire där man följer klonernas gång från Episod II till Episod V alltså hur klonerna slåss först mot droider och sen går över till den mörka sidan då man börjar slåss mot rebeller. Sedan kan man spela Instant Action, då man väljer fritt vilken planet man vill spela på och man kan välja olika sätt: Conquest, Flag, Hunt (bara på sex planeter) eller Assault (bara på rymd eller Mos Eisley). Det finns också Galactic Conquest där man slåss om planeter genom att landa på dem.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätteroligt! Man tröttnar på det nästan aldrig, för jag har spelat det i 7 år utan att tröttna på det. Grafiken är bra få det sättet at man kan se skott och explosioner på långt håll men ändå så tycker jag väl att det är ganska dåligt om man tittar närmare på det. kroppen är inuti väggarna,om man ramlar med en Jedi/ Sith, och hamnar på mark och dör, så först står man upp igen sätter sig ner. Ljudet är super,likaså spelkänsla. Hållbarheten är otrolig!

Betyg till spelet
Ljud 10/10.
Spelkänsla 10/10.
Hållbarhet 10/10.
Grafik 7/10.

Star Wars: Battlefront II är ett jätteroligt och spännande spel. Man ska tänka strategiskt, man måste lägga minor och smyga och sådar. Jag rekommenderar Star Wars Battlefront II för alla som gillar strategi och action. Nya bra förbättringar på spelet jämfört med det förra är Jedi/ Siths, Multiplayer där man spelar online och Splitscreen för där kan man spela 2- Spelare.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10