Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront II

Playstation 2
Star Wars: Battlefront II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2005
  • Utvecklare
    Pandemic Studios
  • Antal ägare
    552
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av GanonMaster

Inskickad av GanonMaster den 04/02 -06 02:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Star Wars: Battlefront II är uppföljaren av Star Wars Batlefront. Det innehåller en mängd fordon, som till exempel X-wing fighter, Tie-fighter, Imperial frighter och AT-AT. Man kan för första gången delta i slagsfälten med Jedi. Välj Imperiet och krossa rebelerna med Darth Vader's brutala ljussabel teknik. Eller varför inte välja Repupliken och slåss som Jedi mästare Yoda som har ett starkt försvar. Man kan även använda ''the force'' som blixtar, kasta ljussabel, strypas mm. Ett riktigt bra Star Wars spel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycket att det är det bästa spelet Lucas Art har gjort. Jämfört med 1:an så är det mycket bättre grafik, ljud och effekter, mank an nästan vara alla Jedi riddare och Sith Lorder, det dåliga är att om man kör två spelare så kan bara en bli Jedi, man ska nämligen döda för att bli det, men det kan man ändra på option senare. Priset på det är ca 549:-
Köp detta spel!

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är en av de bästa. Ljussablarna ser riktigt äkta ut, men ibland blir det buggar så till exempel manteln går av på Count Dooku. En 10:a.

Spelkänslan är riktigt bra! Knappfunktionen är lätt att förstå efter ett tag. En 10:a.

Ljudet är bra, men när rebelernas ledare pratar så hörs det som om han har ont i halsen. Det kunde de gjort bättre. En 9:a.

Hallbarheten i spelat är inte så bra. Man klarar ut spelet jätte snabbt, men banorna brukar vara långa. Och om man har klarat hela spelet kan man ju alltid spela på instant action. En 8:a.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10