Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab

Playstation 2
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 november 2006
  • Utvecklare
    Blitz Games
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 8.8

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 27/06 -07 14:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att allt är helt tyst och inga oljud i Bikinibotten men inte hos SvampBob där är det massor av oljud i hans drömmar. Du ska hjälpa svampbob att bekämpa alla odjuren och hemska varelser.
Du spelar som Svampbob fyrkant. Då när du spelar som svampbob spelar du race, Hot-Rod Race. Du ska gå igenom 9 olika roliga världar och du ska leta efter Patrick Sjöstjärna. Det är Jakten på den hemske Patrick.
Nu när du har hittat Patrick får du också vara Plankton hans värd/bana är inte direkt som Patrick och Svampbob Fyrkant det är nästan nåt helt annat du gör. Du ska fly från den bigga Megaburgaren. Det är väldigt roligt spel du kan hoppa springa och gå. P.S Det finns lite ruggiga banor som är svåra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt roligt om du är vid 10 årsåldern man stöter på massor av roliga karaktärer och det finns även sån där text (hjälpText) som hjälper till om du inte skulle se texten när det står det kanske är så att bakrunden gör så att man inte ser texten men sen vid vissa speciella tillfällen så kommer dom det är riktigt bra tycker jag. Det dåliga är att det finns vissa dåliga buggar och när du dör På grund av det så får du börja om lite i spelet. Riktigt jobbigt när det händer men inte så ofta det händer. Sen finns det en grej om du har klarat ut spelet du ska samla in så många Z som möjligt och du ska gå till Z-Shop och använda dom där du kan låsa upp väldigt roliga bonusspel och extra matrialer

Betyg till spelet
Grafiken är inte så jätte bra men den är ju nästan som i själva tv-Serien. Men den borde förbättras en aning mer. en 8:a. Spelkänslan är väldigt rolig och bra du kommer in i spelet och detta spel kan du spela i flera timmar. Men du kan tröttna på den lite men sen är du sugen på att spela det igen det är väldigt bra. En 9:a.
Ljudet får en 10:a jag älskar musiken och svambobs röst dom är så roliga.
Hållbarheten får en 9:a för det finns den dära Z shopen om du har klarat ut spelet finns det ju bonusspel och så.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9