Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sly 2: Band of Thieves

Playstation 2
Sly 2: Band of Thieves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    229
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.5

Speltest av missse

Inskickad av missse den 19/05 -05 22:21

Handling / story / vad man gör i spelet
När Sly var liten blev hans mamma och pappa dödade av en järn fågel som heter clockverk. Och nu när Sly är vuxen tänker han hämnas på clockverk. Han och hans gäng klara uppdrag. Förutom sly så kan man va en som heter Bently och en som heter Murry. Bently är så kallade "hjärnan" det är han som kommer på alla planer. Murry är den typen som slåss. Och Sly är smidigast.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett grymt kul spel. man ville bara fortsätta spela hela tiden. Gillar man och slåss i spel så e inte riktigt detta spelet någonting för er. Spelet kanske behöver lite mer ation och lite mer klurighet. Jag gillar att spelet är på svenska för det finns inte så många spel på svenska. Frågar ni mej så tycker jag att ni ska gå till närmaste spelbutik och köpa det.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en tia till för att den är grymt bra. Ljudet hade jag velat ge mer än tio poäng till för varje steg man tar hör man. Spelkänslan är det inget fel på för det kändes nästan som om jag var inne i spelet. Hållbarheten är också bra eftersom jag har spelat det minst tusen gånger och det håller fortfarande.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10