Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Shrek 2

Playstation 2
Shrek 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    18 juni 2004
  • Utvecklare
    Luxoflux, Inc.
  • Antal ägare
    88
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/06 -05 23:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är nästan som i filmen men overkligare och dåligare grafik. Man ska rädda alla sagofigurer och klara alla kapitel så man kommer fram till Fionas föräldrar. Man kan spela 2 spelare på äventyret det är bara att trycka på start med 2 kontrollen. Man byter gubbe med R1 och L1. Det är mycket man ska klara av på äventyret.

Vad jag tycker om spelet
Det är mycket bra spel men lite overkligt som sagt. Man lever i sig i spelet. Lite för lite om Shrek och Fiona tycker jag. För det är mest de andra sagofigurer som är med i spelet som man knappt ser i filmen som till exempel rödluvan,pepparkakan,vargen och älvan. Så kanske är det lite dåligt spel men ändå roligt.

Betyg till spelet
Grafiken får en femma för att gubbarna ser inte ut som i filmen och gubbarna är också lite konstiga den ända som ser ut i filmen är vargen. Spelkänslan får en nia för att man lever sig in i spelet och det dåliga är att spelet är på engelska.Ljudet är mycket bra som det brukar vara på TV-Spel.Hållbarheten är också mycket bra som på ljudet det är inget att snacka om.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9