Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen

Playstation 2
Sagan om den Tredje Tidsåldern: Härskarringen
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  5 november 2004
 • Utvecklare
  EA Games
 • Antal ägare
  379
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.1

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 05/12 -07 10:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Du får följa en annan historia än den vanliga i detta Sagan om ringen spel. Du får följa Berethor Idrial och Eleghost som är hack häl efter brödraskapet. Den riktigs historian förendras mycket nu, isället för att Gandalf både Besegras och besegrar Balrogen så får Du och honom kämpa imot den. Gandalf dör tyvärr ändå och du får fortsätta den väg, men du träffar honom snart igen. Du får spela med de flesta från brödraskapet: Gandalf, Legolas, Aragon och Gimli. Men på olika ställen. Du följer den historian från filmen ganska bra och du får både vara ed och kämpa vid Helms klyfta och Minas Tirith.

Historian är ganska bra och det är skönt att följa en annan historia i Sagan Om Ringen spelen än den vanliga.

Vad jag tycker om spelet
Jag har gillat spelet en längre tid nu och jag tycker om blandningen mellan RPG spel och RTS. Det är kul att få de olika karaktärena vältränade och starka. Men det är även roligt att få lägga upp din egna stategi i matcherna mot Orcer och andra monster du möter. Spelet har som sagt en härlig story som är ganska rolig att följa. Men det finns även starka nackdelar med den när den helt enkelt förstör den riktiga.

Betyg till spelet
Grafiken till spelet är nästan värdlöst. Och jag överväger en 4:a till den. Händerna ser inte ut som händer utan mest bara som några gul liknande klumpar. Ansikterna är inte heller särskilt fina. Men däremot atackerna du gör mot dina fiender kan se lite fräna ut ibland. Spelkänslan är väl bäst då en blandning mellan Rollspel och Stategi spel skapas. Mycket härligt att spela till. Ljudet är bra med, de gamla rösterna från filmen finns kvar men även nya och okända kommer in. Hållbarheten är väl ingen direkt bra sak till spelet. Det enda du kan göra är att följa storyn. Men du kan ju försöka klara 100 % på varenda ställe med.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7