Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rugby 2005

Playstation 2
Rugby 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    HB Studios Multimedia
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 9.3

Speltest av rugbyjohnny

Inskickad av rugbyjohnny den 08/02 -06 19:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kör rugby union (15 man på vardera lag som är ute på plan samtidigt). Man kan köra många olika spellägen som World League, Lions tour, Six nations, World cup m.m.
World Leauge är det enda spelläget som man kan värva spelare på. I World League så börjar man i division 3 och så ska man trava sig uppåt. Samtidigt pågår World Cup, så man kan bli världs klubbmästare och världsklubbs kupp mästare.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt och det är så många saker man ska göra för att kunna bli 100% klar. Sen så finns det så mycket man kan väl göra ute på plan. Många taktiker, många passnings möjligheter och många olika sparkar. Det bästa med spelet är att Rugby 2005 har en sak som inget annat EA sport spel har (iallafall inte lika mycket tydligt). Ifall den ena yttern har sprintkapaciteten 78 och den andra yttern 82 så kommer man märka en OTROLIG skillnad mellan yttrarna. Detta har man inte på FIFA, inte madden och inte NBA. Det är bara rugby man kan märka skillnad.

Betyg till spelet
Grafiken på nära håll (T.ex: vid slagsmål) är väldigt bra, men grafiken vid match är aningen sämre plus att ibland så buggar det.
Spelkänsla: Som vanligt vid alla EA sports spel är spelkänslan en stark 10:a, för att det känns i magen när man spelar och att man kan märka sådan OTROLIG skillnad på statsen.
Ljud: Kommentator rösterna är bra, man hör tydligt, men fansen hör man inte så väldigt bra.
Hållbarheten: Jag brukar köra Rugby 2005 en gång i veckan snitt och jag har inte ens vart i närheten på att tröttna på det. Ändå har jag haft spelet sen det kom ut (typ april 2005)

Spelet är HÅRT rekommenderat till de som gillar rugby eller någon annan sport.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10