Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil: Dead Aim

Playstation 2
Resident Evil: Dead Aim
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 juli 2003
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    29
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 8.3

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 16/03 -06 23:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar spelet som Bruce McGiven som är 27 år eller fongling som är 25 år. Dom försöker döda Morpheus D. Duvall som är 32 år och har ett virus i sig som gör så att han blir ett monster. Det hela händer i en båt som är smockad med zombis och olika monster. om man dör av något monster så kommer det ett tips som kan va bra att an vända.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet va aldeles för kort för jag klarade ut det på tre dagar på normal. Det är ett jätte kul spel det ligger tvåa på min topp lista än så länge. Om man kommer på knepet att döda zombis så är dom ganska lätta. Det finns en sak på det här spelet som är ganska svårt och det är bossarna. Även fast jag har klarat ut det och sånt så har jag ändå inte tröttnat på det.

Betyg till spelet
Det som gjorde det så kort va att det inte fanns några koder med och att det inte va så mycket ställen att gå fast egentligen så är man på många ställen i det men som sagt inga koder inte så långt. Spelkänslan är super bra och ljudet är det inte fel på heller Hållbarheten är så där. Det är bland det bästa spel jag kört.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10