Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil Code: Veronica X

Playstation 2
Resident Evil Code: Veronica X
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 september 2001
  • Utvecklare
    Capcom, Eidos Interactive
  • Antal ägare
    89
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 17/07 -07 14:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att du är inlåst i en cage. Cage är en cell. Efter att du har varit inlåst där så kommer det komma en kille och räddar dig. Du kommer börja då att vara en tjej som är 19 år. Hon blev tagen och militären som jobbar för umbrella. Dom gör det där okända konstiga T- Viruset. Detta virus gör så att människor förvandlas till farliga zombies. Vad Clares ubbdrag är att rädda sin bror vid namn Chris Redfild. Han jobbar för Stars team och är en polis. Reskur som var med där från början av spelet kommer vara med i den Zombiefyllda militärbasen. Du kommer också få träffa på en kille vid namn Steve. Han är lite yngre än Clare. Du ska hitta ledtrådar och sånt i spelet för att du ska kunna komma viadre.

Vad jag tycker om spelet
Själv så tycker jag att spelet är väldigt roligt. Grafiken och omgivningarna är bra men jag har själv sett bättre än det. Detta är absolut mitt favorit Zombie spel. Handlingen är kanske det bästa jag någonsin varit med om. Det är väldigt dramatiskt tycker jag. Monstren är ganska läskiga och dom kommer överraskande. Fast när man säger att grafiken är sådår så är det inte så konstigt. Spelet kom ut för ganska länge sen.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra finns inte direkt något fel med det men ser ibland lite fyrkantigt ut. En 8:a.

Spelkänslan är bra men det jag tycker är jobbigt är att man sitter fast på ett och samma ställe väldigt länge. Sen så är kameran lite jobbig. Men annars kommer man in i spelet hur bra som helst en 9:a.

Ljudet är väldigt bra. Det passar in i spelet och det är liksom zombie musik. Jag gillar rösterna när dom ropar på någon eller pratar. Ljudet samt musiken får en 10:a.

Hållbarheten får en 10:a. Spelet håller länge. Det roliga är att man inte bara går runt och skjuter och sånt. Utan man måste hitta massor av ledtrådar för att du ska kunna komma vidare i spelet. Det tog 15 timmar för mig att klara spelet.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9