Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet & Clank: Going Commando

Playstation 2
Ratchet & Clank: Going Commando
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 2003
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    503
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 01/02 -06 11:34

Handling / story / vad man gör i spelet
I Ratchet & Clank: Going Commando spelar man som Ratchet (Såklart.) som i början är fånge på ett rymdskepp. Ratchet lyckas rymma och åker iväg med sitt rymdskepp för att söka upp sin kompis Clank. Som Ratchet, eller Clank, springer man runt och utför uppdrag, uppgraderar sina vapen och skjuter ihjäl fiender och bossar. Själva "huvuduppdraget" är att stoppa företaget Megacorp med att börja sälja husdjur som äter upp ägarna. (Fast det vet inte Megacorp.)

Vad jag tycker om spelet
Det var ett roligt spel med snygg grafik och roliga uppdrag. En av dom bästa sakerna är att åka hoverbikes, alltså svävare, i race. Ännu en bra sak är att man kan uppgradera sina vapen så att dom blir bättre. Det här Ratchet & Clank-spelet hade den bästa grafiken av alla de tre Ratchet & Clank-spelen.

Betyg till spelet
Grafiken är snygg, som sagt den bästa av alla Ratchet-spelen. Allt är snyggt gjort. Spelkänslan är bra. Det är en av det bästa sakerna med spelet. Ljudet är jättebra! Det låter bra när man skjuter. Det låter bra när man samlar muttrar. (Som man använder som pengar.) Det bästa med hela spelet är hållbarheten. När man har klarat spelet kan man köra det igen, fast med nya vapen och svårare fiender. Detta är ett spel jag absolut kan rekommendera.


//Light

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8