Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet & Clank

Playstation 2
Ratchet & Clank
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 november 2002
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    600
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 07/07 -05 21:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att rädda Ratchets hemplanet, (Veldin). En dag jobbar han med sin rymdskepp, asså han e en mekaniker. Han drömmer om att vara en rymdskepps pilot. Under tiden är Clank jagad av robotar som försöker "döda" honom, men han lukas komma undan med att störta vid Ratchets område, så dom pratar om ordförande Drek, (fienden), han tänker förstöra Veldin, så meningen med spelet är att Ratchet&Clank ska rädda Veldin och stoppa Drek.

Vad jag tycker om spelet
Det som var bra va att man kan "kul" när man vill, man kan ha olika vapen och att man kan använda strisdflygplan och att man kan åka helikopter, och att man får samla bolts,(pengar), för att köpa vapen, som t.ex; minor, bazoka och bomber. Men e vapen är jätte dyr den heter R.Y.N.O den kostar 15000 bolts det kan vara svårt, och dom andra vapnen kostar typ minst 100 bolts.

Betyg till spelet
Det som var bra var att man leka lite. Istället för att göra de man ville kunde man köra race men då måste man ha en skateboard, och för att varva måste man samla guld skruvar dom gömmer sig på dolda platser så va noga, så darför ger jag det 9/10 för att det kan vara svårt att skruven på planeten Hoven det är jätte svårt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10