Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Pro Evolution Soccer 5

Playstation 2
Pro Evolution Soccer 5
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    20 oktober 2005
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Edmundo

Inskickad av Edmundo den 03/05 -06 19:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Pro Evolution Soccer 5 är Konamis uppföljare till succéspelet Pro Evolution 4. Man kan välja mellan att spela liga, cup eller karriär. Det finns inte lika många lag i spelet som i Fifa men gillar man att känna den riktiga fotbollskänslan då ska man välja Pro Evolution Soccer 5. I början finns det fem olika svårighetsgrader men man kan låsa upp även en sjunde svårighetsgrad när man har tjänat poäng i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är mycket bättre än Fifa 06. Spelkänslan är riktigt bra och grafiken känns levande. Alla spelare är gjorda efter foton så man kan lätt känna igen sina favoritspelare. Menyerna är ganska lätta att hitta i och det finns väldigt många alternativ att välja mellan när man ska betsämma formation och laguppställning. Så många att PES 5 kan jämföras med ett managerspel.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken får en nia eftersom den är väldigt verklig och levande. Det som fattas för en tia är att publiken på läktaren skulle ha gjorts lite bättre och att stjärnspelarna kunde ha varit lite mer lika.

Spelkänsla:

Spelkänslan är fantastisk! Så bra har den aldrig tidigare varit på ett fotbollsspel. Spelarna agerar som på riktigt och det känns nästan som att man själv är med på planen.

Ljud:

Ljudet på Pro Evolution Soccer 5 är inte riktigt lika bra som på Fifa. Ibland hörs det inte när man träffar stolpen eller när målvakten räddar. Publikljudet är dock bra och det är även ljudet i vanliga matchsituationer.

Hållbarhet:

Eftersom det inte finns så många ligor eller andra cuper att spela så kanske inte spelet räcker hur länge som helst. Avsaknaden av fler ligor kompenseras dock av att det är så roligt att spela med den fantastiska spelkänslan.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10