Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPrince of Persia: Warrior Within

Playstation 2
Prince of Persia: Warrior Within
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  3 december 2004
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  181
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Först så ser man en film som handlar om att man är på ett skepp men efter att tag så kommer ett annat skepp med en massa Riders på (några slags helgråa fiender) som skjuter eldklot och sånt (med några slags katapulter). Men det är inte bara Raiders det är en tjej som heter Shandee som kommer upp ifrån en trappa och sedan så attackerar alla Raiders det goda skeppet och då börjar spelet...

Vad jag tycker om spelet
Vad du tycker om spelet:
Jag tycker att spelet är världsklass, grafiken är super men om man ser princen på nära håll så ser han lite kantig ut.
Jag har inte haft spelet så länge men det är verkligen ett super toppen spel. Men jag kan lite förstå att man kan tröttna på det man kommer ju till samma ställe hela tiden. För att man ska ju åka fram och tillbaka i tiden väldigt ofta.
Ett litet minus också det är att på första nivån så är det eld över hela skeppet och man hör inte när elden egentligen skulle spraka.

Betyg till spelet
Motivera dina betyg:
Grafiken är super miljöerna är fantastiska och princen och alla hans fiender är otroligt detaljerade. Men som sagt så är ju princen lite kantig i när bild.

Spelkänslan är likadan fantastisk med alla attacker så blir det världsklass och att det nu är blod i spelet men det är inte så jätte äckligt jag är 12 och man skulle kunna spela det om man va 10 och uppått tycker jag. En sak till att man kan plocka upp ett vapen från marken och använda sin andra svärdshand.

Ljudet är också världsklass även om man har bytt ut det persiska till rock så är det fantastiskt även om jag gillade den persiska musiken så älskar jag den här också men fienderna låter lite fult när man slår dom särskilt Raiders.

Hållbarheten är i världsklass även om man kan tröttna på att man kommer till samma ställe många gånger så kan man nästan inte tröttna på alla combat combos och sånt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10