Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPeter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie

Playstation 2
Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  17 november 2005
 • Utvecklare
  Ubisoft Montpellier
 • Antal ägare
  95
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.4

Speltest av andre93

Inskickad av andre93 den 04/07 -07 11:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så börjar det att man kommer till en oupptäckt ö vid namn "skull island". Och på den ön så ska Carl Denham spela in en film som ska försöka bättra på hans rykte som filmproducent. Men på en gång börjar saker gå snett, dom stöter på en grupp människor som offrar Ann (Ann är tjejen i spelet) till Kong. Så din uppgift blir alltså att rädda Ann från Kong.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra! Grafiken är i världsklass! Man ser hur tydligt som helst! Så därför får grafiken en 10.
Spelkänslan är mycket! Mycket bra! Det känns verkligen som man är Jack. När det kommer en fiende så hoppar man till ibland, så det känns verkligen levande. Och istället för att ha en livmätare så ser man rött och går långsammare när man blir slagen eller biten och om man blir slagen eller biten när man ser rött så dör man. Det betyder att man dör på två slag, som är mycket troligare än på andra spel då man dör när man har blivit skadad typ 10 gånger. Och det är en av orsakerna att spelkänslan är av världklass. Spelkänslan får därför en 10.
Ljudet är också av världsklass! Man kan höra om det kommer någonting emot sig och vilket håll det kommer ifrån. På andra spel jag har spelat så hör man bara att det låter någonting och man vet inte vart ifrån det kommer. Man hör även ibland vad det är förnågot som kommer emot en, som man sällan hör på andra spel. Så därför får ljudet en 10.
Hållbarheten är inte lika bra...
När man har klarat ut spelet så kan man låsa upp flera bonusar! men för att få dom så måste man samla poäng och för att samla poäng så måste man köra samma banor igen, och det tröttnar man väldigt fort på, eller iallafall jag gjorde det. Så därför får hållbarheten en 6. Inte för att spelet var dåligt, spelet var ett av dom bästa jag någonsin kört. Och jag kan lova att det är ett äventyr man sent kommer glömma.

Betyg till spelet
Grafiken: Hur bra som helst! Personerna ser ut precis som på filmen/i verkligheten.

Spelkänslan: Enorm man lever verkligen in i spelet!

Ljudet: Perfekt!

Hållbarheten: Sådär man tröttnar ganska fort när man har klarat spelet. Och det tyckte jag inte var så bra!

Övrigt: Jag tycker att spelet borde ha varit lite längre det gick snabbt att klara ut, men annars var detta ett spel av världsklass!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10